Over mij

Mijn naam is Annet Snijders en ik ben vitaalcoach. Dat houdt in: gewichtsconsulente, personal trainer en life coach. Bij mij kun je terecht voor advies en begeleiding ‘op maat’ passend bij jouw leefstijl op het gebied van voeding, beweging en stresshantering.

Nadat ik een jaar of tien als (sport)masseur en voetreflexoloog had gewerkt, ging het kriebelen. Ik wilde mijn cliënten meer kunnen bieden. Een goed advies over vezelrijke voeding als ik met een voetreflexbehandeling verlichting probeerde te brengen bij obstipatie, bijvoorbeeld. Tijdens mijn opleiding tot vitaalcoach ben ik weer het belang van ontspanning in gaan zien. Zonder ontspanning kan je lichaam die vezelrijke voeding namelijk niet goed opnemen. En zo is het cirkeltje weer rond.

Nu doe ik het leukste werk dat er is. De ene dag een voedingsdagboek uitwerken en een goed gesprek, de volgende een stukje hardlopen en een massage. Iedere dag is anders en heeft een nieuwe uitdaging. Heerlijk!