Massage

Heb je spierpijn, plaatselijke vermoeidheid van bepaalde spieren of een verhoogde spierspanning dan kan een sportmassage heilzaam werken. Naast sportmassages kun je bij mij ook terecht voor bindweefselmassage, voetreflextherapie en ontspanningsmassage. Ik heb voor alle onderstaande massages diploma’s en inmiddels jarenlange ervaring.

Lees hieronder meer over de verschillende massages. Heb je een vraag over de massages die ik je kan bieden of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op.

Je vindt mij ook op massage-info.nl.

Kosten

Massages zijn € 20,- per half uur, inclusief BTW.

 

Sportmassage

Een sportmassage is niet alleen voor sporters! Voor iedereen met spierpijn, plaatselijke vermoeidheid van bepaalde spieren of een verhoogde spierspanning kan het heilzaam werken. Een sportmassage heeft als doel vocht en afvalstoffen afvoeren, doorbloeding verbeteren en ontspanning of juist activering veroorzaken.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is ook een reflexzonetherapie. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt een prikkel aan de huid toegediend. Deze prikkel stimuleert bepaalde zenuwuiteinden die in de huid en het onderliggend bindweefsel liggen. Op die manier worden weer de spieren, gewrichten of orgaansystemen gestimuleerd die in verbinding staan met de behandelde zenuwen. Verschillende klachten kunnen zo verminderen of verdwijnen.

Voetreflexzonetherapie

In de voetreflexologie gaan we er van uit dat het hele lichaam weerspiegeld wordt in de voet. Tijdens een behandeling geef ik met mijn duim of wijsvinger een impuls aan drukpunten op de voet die in verbinding staan met bijvoorbeeld organen of klieren. Zo kan het lichaam gestimuleerd worden om ‘grote schoonmaak’ te gaan houden. Zwakke plekken kunnen zich gaan herstellen of versterken. Vaak werkt een behandeling erg ontspannend.

Ontspanningsmassage

Natuurlijk hoef je geen klachten te hebben om gemasseerd te worden! Een ontspanningsmassage kan altijd. Ik versta hieronder: een combinatie van een milde sportmassage, wat bindweefseltechnieken en eventueel wat voetreflex-punten.

Laat je schouders eens lekker los masseren of misschien juist je onderrug!